Storitve

Poročna fotografija:
Kolikor je ljudi, je tudi želja. Poročno ponudbo prilagodim vsakemu posameznemu paru.

Poleg fotografiranja poročnega dne so Vam na voljo številne dodatne storitve: predporočno fotografiranje, izdelava foto knjige, video projekcije, postavitev fotobootha, tisk fotografij na lokaciji. Dolžina fotografiranja je prilagodljiva (od 3 do 16 ur). Sorazmerno z dolžino fotografiranja in izbiro dodatnih storitev, se cene gibljejo med 450 in 3000+ eur. Sodelujem tudi z nekaterimi video produkcijami (Yes Films, Nostalgia).

V vseh primerih bova na dogodku prisotna dva profesionalna fotografa, le tako se lahko zagotovi najvišjo kvaliteto storitve. Fotografiram v paru z mednarodno razstavljenim umetnikom, Nejcem Trampužem (dipl. obl. vizual. kom.).

Prostorsko oblikovanje:
Za predstavitev Vašega projekta širši javnosti so fotografije zelo pomembne. Večina ljudi, ki so seznanjeni z vašim projektom, ga verjetno nikoli ne bo videla v živo, spoznali ga bodo preko opisa in fotografij. Načrtov in opisanih konceptov morda ne razumejo vsi, fotografija pa je univerzalni medij sporočanja. Zato potrebujete najboljše možne fotografije.

Ponujam strokovno in profesionalno fotografiranje Vašega izvedenega projekta. Fotografiram vse vrste prostorske arhitekture, specializiram se v zunanjih ureditvah.

Portretna fotografija:
Skupaj imamo cilj, da posnamemo Vašo najbolj estetsko fotografijo!

Skupaj se pogovorimo o cilju fotografiranja, ideji, kakšen bo koncept, kakšen setting želimo na fotografiji. Priskrbimo potrebne rekvizite, organiziramo dan in uskladimo urnike. Na dan dogodka vas osvežita profesionalna vizažistka in frizer (Studio Snip Snap). Fotografiranje je lahko dolgo ali kratko, odvisno od cilja. Nato skupaj postopno naredimo selekcijo. Končni rezultat je par najboljših, popolnoma selektivno obdelanih fotografij, in nekaj fotografij s standardno obdelavo.

Fotografiram tudi otroke; v primeru novorojenčkov pri fotografiranju asistira diplomirana medicinska sestra.

CLOSE MENU