Gubanc Foto

Lifestyle promocijsko fotografiranje

Lifestyle promocijsko fotografiranje poteka na terenu, lahko je to vaše delovno mesto, v centru mesta ali kjerkoli v naravi.

Predhodno se pogovorimo kakšne fotografije potrebujete, kje jih boste uporabili in kakšni motivi so zaželjeni. Določimo termin fotografrianja, o katerem predhodno obvestite zaposlene. Če kdo ne dovoli objave svojega obraza, je to dobro vedeti pred fotografiranjem. Trajanja obiska je odvisno od vaše dejavnosti, specifičnih potreb in raznolikosti dela. Če gre za občutljiv proces, bom poskrbel, da dobim fotografijo v nekaj minutah. Če bo moja prisotnost nemoteča, si bom vzel toliko časa, kolikor je potrebno.

Glede na potrebe, organiziram tudi postavitev scene, pridobim frizerja, makeup artista, stilista in ostale člane ekipe, ki lahko doprinesejo k projektu.

Fotografije lahko uporabljate v spletnih promocijah in na spletni strani. Izjema je uporaba kot naslovna fotografija na domači strani, za katero se računa doplačilo.

V osnovnem paketu je vključenih 10 profesionalno obdealnih fotografij in enostavne predelave (odstranitev manjših predmetov ipd.).

Cena storitve: 250 €*
Dodatna fotografija: +20 €*

(*s količino se cena fotografije niža, daljša fotografiranja imajo ceno višjo)

Play Video