Gubanc Foto

Poročna fotografija

S poročno fotografijo sem se začel ukvarjati leta 2014, ko je očetov prijatelj prosil, da fotografiram njegovo poroko. Z ženo me še danes ob vsakem srečanju nasmejano pozdravita in povesta kako z veseljem si ogledata poročni album, jaz pa od tistega dne dalje vsako sezono fotografiram več srečnih mladoporočencev.

Pred poroko organiziramo spoznavni sestanek, kjer mi tudi zaupata detajle poročnega dne in finese vajinih želja. Sprejemam smernice okoli stila fotografij (bolj svetlo, bolj temno, več/manj barv, ipd.).

Osnovna ponudba zajema fotografiranje (10 ur), obdelavo fotografij, spletno galerijo, kilometrino do 200 km in uvodni sestanek. Za prilagojeno ponudbo me prosim kontaktirajte.

Cena: 800 €
Fotoknjiga: 100 € oblikovanje + izdelava (po želji)

S klikom na fotografijo spodaj, si ogledate izbrane albume iz nedavnih sezon:

 

Pogosta vprašanja (FAQ)

Kaj je zajeto v standardno ponudbo?
10 ur fotografiranja, obdelava fotografij, spletna galerija, usb ključek in spoznavni sestanek pred poroko.

Kdaj prejmem fotografije? Koliko in v kakšni obliki?
Nekaj fotografij dobita isti ali naslednji dan, ostale v roku enega tedna ali dveh. Število fotografij je odvisno od dogajanja na poroki in časa moje prisotnosti. Običjano pari prejmejo med 400 in 800 fotografij. Svatje si fotografije nato lahko ogledajo v spletni galeriji (zaščitena z geslom), vidva pa prejmeta fotografije v polni resoluciji na vajin email naslov.

Lahko naročim tudi fotoknjigo?
Seveda, več kot polovica parov se odloči za fotoknjigo. V poročni dan boste vložili veliko časa in energije, preživeli ga boste v družbi najbljižjih in spomini bodo gotovo prelepi. Fotoknjiga kasneje predstavlja spomin na vajin dan, v večni in oprijemljivi obliki. 

Kdaj dobim fotoknjigo in kakšna je cena?
V ponudbi imam več evropskih proizvajalcev, cenovni razpon je velik. Pričakujete jo lahko v roku dveh mesecev.

Lahko pri tebi naročiva tudi video?
Lahko, a ker sam nudim le fotografsko storitev, bom za video najel podizvajalca, s katerim sem v preteklosti že dobro sodeloval.